22.4.10

TV: Misfits


Britanci u posljednjih par godina razne odlične serije. Počevši od Skinsa (na HRT-u Nabrijani) koji su digli na noge cijeli svijet pokazavši kako žive mladi danas, pa do Misfitsa čija druga sezona treba početi za nekoliko dana. Riječ je, da, o seriji za mlađu populaciju. U sredšitu su likovi koji su prekršili zakon, no prekršaji nisu bili dovoljni da završe u zatvoru već moraju obavljati društveno koristan rad.
U središtu radnje su likovi koji su inače nespojivih karaktera, međusobno se razlikuju i žive totalno drugačijim životima jedni od drugih. Međutim, oluja, koja je kriva za sve, ih međusobno poveže i postanu nerazdvojni prijatelji.
Serija još nije planetarno popularna, a sjetimo se da su Skinsi postali tek nakon prve dvije sezone, no smatram kako producenti s pravom mogu očekivati barem upola popularnosti koju su uživali Skinsi. Što reći još osim da su u pitanju sjajni glumci i briljantan scenarij; originalna ideja i još jedan pokazatelj da TV kuća E4 zna napraviti dobru seriju za mlade. Ukoliko ste voljeli Skinse, pratili Heroese onda je ovo pun pogodak, jer ovo je hibrid te dvije serije.

OCJENA: 8.5/10

3 comments:

  1. ajd da ti vjerujem na riječ ;)
    NF

    ReplyDelete
  2. vidjeh da je došlo do promjena a sad idem pročitati zaostatke :)

    ReplyDelete
  3. Nisam gledala nijednu epizodu navedenih serija. Out sam.

    ReplyDelete